När man, som jag, har mörka ringar under ögonen kan man inte bara smacka på concealer och hoppas på det bästa, nej, nej – här krävs förarbete. Här krävs k-o-r-r-i-g-e-r-i-n-g. Mitt mörker (LOL) avhjälps bäst med något persikotonat eller laxfärgat som försiktigt tonas ut med ringfingret innan jag kan gå loss med en uppljusande concealer (hela rutinen kan ses här för övrigt). Salmon Darkcircle Concealer Cream är perfekt för mina behov, den täcker ringarna på ett naturligt sätt utan att korsa gränsen till uncanny valley, lägger sig inte i mina fina linjer och lyckas hålla ögonområdet återfuktat. Sa jag att den är dryg som bara den och kostar mindre än en hundralapp? 👏

17 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Not all heroes wear capes: Salmon Darkcircle Concealer Cream”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *