En av höstens nyheter från Isadora är, som ni säkert hört, bb-krämen med det långa namnet. Jag har testat den ljusaste av de tre nyanserna, 01 Fair, som tyvärr inte är så ljus som jag skulle vilja ha den men som med nöd och näppe fungerar ändå. Täckningen är skir, vilket borde passa de som inte gillar mer täckande bb-krämer som till exempel Smashbox, men trots skirheten gör krämen ett bra jobb med att jämna ut min hudton, som även får en lätt och trevlig lyster – på ett bra sätt då. Tack vare speciella 3-D-polymerer, alltså silikonpolymerer behandlande med aminosyror vilka ska fylla ut huden samt små visuella rynkor, hålls min inbyggda oljighet i schack och jag blir inte blank i t-zonen förrän fram på eftermiddagen, fast blank blir jag å andra sidan vilken foundation jag än har på mig.

I pressinfon tipsas det om att man kan använda ett tunt lager av krämen som en primer under vanlig foundation, och det är precis så jag har använt den. Då får jag ju dessutom den extra täckningen jag vill ha.

I korthet: Nära, men håller inte ända in i kaklet.

Pris: 35 ml/149 kr.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Bli först att gilla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Fröken Rosa recenserar: Isadora BB Cream All-in-One Make-up SPF 12”

  1. Oj funkar 01 på dig, vad bra! Tyckte den såg hemskt gul och för mörk ut för mig men har inte testat ordentligt än.
    Kul att den fungerar som primer också, det ser jag fram emot att testa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *