-15°C, som jag hade tidigt imorse, biter ordentligt i ansiktet och jag tar för givet att jag inte är den enda som lider av kölden. Här ovan ser ni de produkter som för de mesta lyckas hålla mina torrflagor i schack!

– KEB Hydrating Antioxidant Mask, underbar mask som gör så mycket på så kort tid. Älskar den.
– GoW baobabolja, har jag skrivit om här.
– Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster, recension här. Dessa två kombineras för bästa resultat.

Och så flanellpyjamas, men det är ju självklart. 🙂

Bli först att gilla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Hur klarar ni er i kylan?”

 1. Tack, jag klarar mig ganska dåligt. Värst är händerna men huden på hela kroppen bär sig illa åt. I ansiktet känns det som att vad jag än smetar på är det inte tillräckligt. Just nu sitter jag med Mandelolja och vantar och genomlider melodifestivalen som ungarna tittar på.
  Ska spana in den där Lumene gelén, men händerna är ju ett kapitel för sig själv. Har så mycket spricker idag så jag har svårt att ta i saker.
  Ack ja.

 2. Vi har haft -24 idag (-29 som värst, för nån dag sen) och jag har helt enkelt hållit mig inomhus. Var tvungen att gå ett ärende igår och kylan brände bokstavligen i ansiktet – gjorde så förbannat ont..!
  Hade nog behövt smörja in mig med nån riktigt fet salva om jag hade varit tvungen att vara ute längre än 30 minuter, det var rent plågeri att vara ute i kylan…

 3. Avenes hydrating serum i ansiktet, BS Hemp Handkräm och en massa Boots body lotion for very dry skin. I veckan köpte jag Curaapotekets egen bodylotion som en kollega givit entusiastiska recensioner av, får se hur den står sig.

 4. Ha, ha, jag sitter här i just flanellpyjamas och har precis skrivit ett snarlikt inlägg som publiceras om en stund när jag kommit ut på skridskoisen 🙂

  Jag har för tillfället bytt ut LumeneBoostern med fetare grejer. Får plocka fram den igen längre fram i vår. Masken och oljan du berättar om här blir jag nyfiken på!

 5. Jag klarar mig hyfsat bra måste jag säga:) Använder Lumenes serum också och den fungerar utmärkt förutom på näsvingar. Annars har jag fått ovanligt många finnar på min högra kind när det blev kallt. Undrar vad är anledningen till det bara:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *