Tack för en bra blogg, du öppnade mina ögon för K beaty hudvård använder bara deras hudvård nu. Förstår din frustration över all konsumtionshets tycker alla dessa samarbete är att sälja sig själv med alla adlinks köp här och där. Din blogg har varit informativ och bra men för att tjäna pengar på allt arbete måste man väl hamna där till slut att sälja sig eller sluta…….

– Maria

Vad roligt att höra!

Jag respekterar ditt beslut men kommer sakna att läsa din blogg! Önskar dig all lycka i framtiden. 🙂
Kram!

– Matilda

Tack!

Du hade fantastik blogg,kommer sakna massor.

– ewa

Tack så mycket!

Så tråkigt, jag har tyckt väldigt mycket om din blogg och ditt ärliga skrivande! Men då får jag ju ställa frågorna jag alltid funderar på:

Bästa vardagsrengöring?
Bäst doftande och effektivaste hudkrämen för kroppen?
Roligaste masken ?

– Filippa

Det där är ju så himla individuellt, dels vad man klassar som en vardagsrengöring och dels ”bäst doftande”…vad jag gillar kanske inte du gillar. Jag gillar att botanisera bland & Other Stories sortiment, deras dofter är toppen. Roligaste masken är Dr Dennis Gross blåa slimemask som stelnar när den appliceras på ansiktet och sedan dras av i ett stycke.

Tack för en fantastisk bra blogg! Den bästa beauty bloggen, den kommer att vara saknad!

Fråga:
Bästa BB- creamen du testat? Gärna med täckande färg.
Tips på bra moisturizing för ansiktet, normal/torr hy.

Stor kram

– Pernilla

Smashbox Camera Ready BB Cream, känns lätt på huden men täcker som en foundation. Finns småtuber på KICKS att testa! Jag vet att du har gillat Clinique tidigare, Moisture Surge kanske kan vara nåt?

Två frågor!
Vad är ditt favoritredskap för att applicera flytande foundation?
Hur rengör du din Beauty Blender enklast och hur ofta bör man tvätta den?

– Jenny

Föredrar rundskurna, fluffiga borstar typ Real Techniques Buffing Brush. Till min Beauty Blender använder jag Beauty Blender Cleanser i fast form.

Gud vad tråkigt att höra! En av anledningar till att jag läser din blogg först av alla beautybloggar är för att jag tycker du är så jäkla bra på att ha dina egna åsikter och recensioner snarare än nyheterna från Depend som man läser om överallt. Ska bli sjukt tråkigt att inte få läsa mer om alla spännande och ovanliga kurer och produkter du visar upp, men förstår att det är ett heltidsjobb att driva bloggen. Hoppas du kommer tillbaka! Kram

– Viktoria

Tack!

Stort TACK för alla dina välskrivna, proffsiga, ärliga, roliga och intressanta inlägg! Det är så vansinnigt tråkigt att du slutar blogga!
Jag önskar dig allt gott! 💕

– Charlotte

Tack!

Nu blev det extremt många frågor så antar att det kan vara jobbigt att besvara alla men vill hur som helst tacka dig för all läsning och din obevekliga integritet! Tycker du gör helt rätt i att lyssna på dina instinkter även om det är tråkigt att mista dina inlägg. Förstår och känner igen mig i känslan inför beauty- och bloggvärlden, det är svårt att värja sig mot kulturen och förväntningarna som ställs och jag känner mig själv, som blogg-noob ibland som att jag stigit på ett sjunkande skepp. Hur som helst, till min fråga!

Hur hade kulturen/dialogen kring beauty sett ut om du fick fantisera ihop ett best case scenario? Vilka fallgropar är vanligast/värst? Pet peeves? (mvh tjej som älskar negativitet)

– Saffron

Jag skulle gärna se en inklusiv beautybloggsfär där alla är välkomna och man inte måste vara normativt snygg – fin hy, fylliga läppar, långt hår, smal kropp – för att ”lyckas”. Resten av frågorna måste jag fundera lite mer på.

Nej men vad tråkigt. Hittar inga andra vettiga k-beauty recensioner. Kan du höra en top 3 alla steg? Top 3; oljetvätt, vattenbaserad tvätt, toner, essence, sheetmask, peeling, hudkräm, serum samt all time favoriter?

– Biba

Jag kommer att fortsätta blogga om k-beauty på en annan blogg, så du behöver inte deppa allt för mycket. 😉

Hej! Vill bara säga att jag har läst din blogg m stor glädje. Uppskattar din ärlighet och att du så tydligt visar under PR/Policy att du inte är till salu.
Håller med ovanstående kommentarer att din blogg är unik på flera områden. Dina inlägg har känts trovärdiga och ärliga med en stor kunskap om hudvård. Har själv börjat blogga lite smått (3 barns mor som jobbar som BVC ssk) så ribban ligger därefter. Tar m mig inspiration fr din blogg och hoppas kunna vara ärlig och äkta i det jag skriver som den medelålderskvinna jag är;-)
Önskar dig allt gott//Jeanette

– Jeanette

Vad roligt att höra! Personligen läser jag hellre om kvinnor i min egen ålder än tips från 22-åringar.

Kan bara hålla med alla ovanstående! Väldigt tråkigt att höra, kommer sakna dig och bloggen massor! Men förstår dig.
Brukar aldrig komma på frågor när det är sånt här, men jag har iaf kommit på en; Tips på bra solskydd att ha runt ögonen? Förutom solglasögon då, jag tänker creme. Önskar dig lycka till i framtiden!

– Lotta L

Jag har samma solskydd under ögonen som i hela ansiktet, jag ser inget behov av att ha en separat kräm där.

Vad har du för planer med tiden som blir över i bloggens svallvågor framöver?

– Amelie

Netflix!

Åh så tråkigt! Men kanske att bloggen kan återuppstå i en annan form, i ett annat tempo *praise the lord etc*. Dina tips kring snigelkrämer, foundations för blekhudade och exfoliering har varit ovärderliga! Har hittat mina long time favoriter via dig (Benton snail cream, oh how I love you).

Får passa på att tanka dig på din otroliga kunskap innan du lämnar oss:
1. Har du några aktuella tips på foundations för bleka typer (med gula undertoner)? Gärna matt och med hög täckning, men att man ser lite levande ut ändå.
2. Bästa koreakrämerna som är sinnessjukt bra på att återfukta?

Tack för den här tiden!

– Amanda

1. Kat Von D Lock It? Tycker även att L’Oréals Infallible drar mycket åt gult.
2. Beauty of Joseon är en bra allroundkräm, ger mycket fukt utan att flotta ihop.

Tack för den här tiden! Du är en av de få bloggar som jag följer. Superbra tips… Två frågor från mig:

Bästa volymmascaran som inte klumpar sig och som inte fäller?!
Kommer du att fortsätta blogga i annan skepnad?

– Lotta

Maybellines Lash Sensational är min favoritmascara, den uppfyller alla mina krav när det gäller volym och hållbarhet.
Japp!

Tråkigt att du ska lägga ned. Men jag förstår dig också. Innan jag ställer frågor vill jag ta tillfället att tacka för all trevlig läsning på bloggen och berömma dig för hur bra jag tyckte den var. Jag tycker att du stod ut bland skönhetsbloggar genom att vara mindre köphetsande och hade mer substans i inläggen. Det gick att lita på det du sa, och även om jag inte alltid höll med om vad jag ville att grejerna ska göra kunde man ofta skapa en bra bild av produkter. Du ska också ha creds för hur öppet du skrev om mental ohälsa och sjukskrivning. Tack.

Till frågorna:

Kommer bloggen ligga kvar oförändrad. Den är ju en äkta encyklopedi för asiatisk hudvård?
Vilka produkter har utmärkt sig mest under alla år som skönhetsbloggar och vilka har har blivit de viktigaste stapelprodukterna som du inte kunde vara utan under längre tider?

– Tsiolkovski

Bloggen kommer inte att ligga kvar i dess nuvarande form, dock har jag flyttat över alla inlägg om k-beauty till en annan blogg.
Retinol, vitamin c, SPF – det är mina verkliga staplar.

Jag tycker inte att du bidrar till den hetsen utan att du är utbildande och ärlig. Tack för all tid du har lagt ner, jag älskar din blogg! Ta hand om dig. Kram Sanna

– Sanna

Tack snälla!

Tråkigt att du slutar blogga, men förstår dig verkligen! Hauls är verkligen ett riktigt riktigt vidrigt fenomen, blir så äcklad. Däremot har din blogg verkligen varit en stor hjälp till att köpa få men effektiva produkter. Litar verkligen på dina åsikter, och har aldrig blivit besviken. Kudos <3

Två frågor:
1. Som någon annan skrev; tips på en riktigt jävla gul foundation? Ljus eller mörk spelar mindre roll, kan alltid blanda med vit mixer. Men undertonen!! Allt ser super-rosa ut på mig!
2. Vars handlar du tretinoinkräm? Vilken eBay-shop/online-apotek? Känns lite risky.

Tack igen för allt!

– Siri

1. Haha, du frågar fel person pga är vitrosa, men kolla CoverFX! MAC:s NC-nyanser tycker jag drar gult också.
2. Jag har ingen direkt säljare, jag brukar bara söka på ”retin-a cream” och kolla vad som verkar bra.

Tråkigt att du lägger av, tack för många roliga inlägg och lycka till i framtiden!

Favoritmärke smink/hudvård/hårvård?
Favoritvin?
Favoritdrink?
Kommer du att fortsätta prova nya saker inom skönhet när du slutar blogga eller kommer du att hålla dig till den rutin du har nu?
Kram

– Potatisen

Jag är löjligt svag för Hourglass, lyx!
Um, alla? Dricker det mesta utom Chardonnay.
Margarita!
Jag drivs hela tiden av att det kanske finns något bättre, så jag kommer att fortsätta att testa olika produkter.

Jag vill inte fråga något, utan bara säga tack för den här tiden! Jag har följt din blogg i många år nu och har fått många bra tips längs vägen. Ha det fint och må bra!

– Nissan

Tack!

Jag har läst din blogg länge och har lärt mig massor under åren. Kommer sakna bloggen! Tack för dessa år!

– Julia

Tack!

5 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *