Sedan jag gjorde uppehåll med tretinoin (snart en månad?) har min hud förändrats en del. Jag är inte lika torr och behöver därför inte lika många lager fukt, alltså har jag kunna skära ned på stegen. En toner, ett serum – har väl aldrig känt mig så minimalistisk! Jag har introducerat ett retinolserum i kvällsrutinen, Advanced Retinoid 2% från The Ordinary till vilket jag är försiktigt positiv men behöver använda en längre tid för att kunna tumma upp eller ned. Rengöringsoljan och tonern från Whamisa har dock glidit rakt in på favoritlistan, i synnerhet tonern som ger rikligt med fukt och dämpar eventuell rodnad.

15 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Hudstatus”

  1. Hur funkar det när man slutar med retinol? Återgår huden till samma status som före retinolanvändningen? Har du märkt av någon skillnad/försämring i huden sedan du slutade?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *