• Isadora bidrog med två Jiffypåsar den här veckan, basprodukter under parollen Fresh & Flawless – bl a concealerstift, bronsig primer, ny nyans av bb-krämen och en Beauty Blender-lookalike…
  • …och en samling med kanske de fulaste lack jag någonsin sett. Frostig pastell med blomglitter? Nej tack.
  • Neonlacken från Depend är to. Die. For. Inlägg med swatches kommer på tisdag!
  • Jag håller på att testa olika produkter från Whamisa, recension av Green Essence Real Kelp Mask finns här medan Cleansing Oil och Deep Rich Toner har hittat sina platser i min dagliga rutin. Fler recensioner kommer längre fram.
  • Jag bestämde mig för att ge The Ordinary en ny chans efter att ha varit grymt underväldigad av de produkter jag haft hemma tidigare. Nu beställde jag Advanced Retinoid 2% samt Salicylic Acid 2% Solution och hoppas på något bättre!
  • Hello Klairs! Jag behövde en ny nattkräm och Midnight Blue Calming Cream lät bra – det gjorde även Rich Moist Soothing Sheet Mask pga varför inte.
14 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “On my desk: vecka 16”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *