Jag vet vad ni tänker – hästolja?! Jag tänkte samma sak, och jag ska inte förneka att vetskapen om vad det är och hur det utvinns (fettet tas till vara vid slakt och raffineras för kosmetiskt bruk), samtidigt äter jag kött, bär skinn och nyttjar andra animaliska produkter, så vem är jag att rynka på näsan? Fördelarna med hästolja sägs vara dess höga innehåll av fettsyror samt linolsyra, som ska kunna reparera skadad hudbarriär och även ha anti-inflammatoriska egenskaper.

Masken innehåller dessutom snigelsekret och renat kol, vilket ger masken dess SUPERCOOLA utseende! Jag gillar den här arkmasken. Materialet är mjukt och behagligt, följer ansiktets konturer väl och fäster an bra mot huden. Jag exfolierade innan applicering med Peter Thomas Roths Un-Wrinkle Peel Pads för förstärkt effekt och efteråt var röda partier rejält nedtonade och huden kändes riktigt go.

15 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Minirecension: Missha – Charcoal & Horse Oil Black Sheet Mask”

  1. Blev helt hooked på K-beauty efter att ha läst igenom din blogg!! Ser mycket fram emot min första leverans av sheet masks och hudprodukter!!

    Har streckläst på Asian Beauty varje dag efter jobbet denna vecka. Tack för inspirationen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *