Yes, nu har jag blått hår! Jag älskar dessa toningar som sitter i en eller två veckor – beroende på hur ofta du tvättar håret – och som gör det busenkelt att byta hårfärg. Som vanligt fäster den här typen av pastelltoner bäst på blekt hår.

L’Oréal Paris Colorista är en semi-permanent hårfärg i nio olika nyanser (jag fick hem lila, rosa och blått), priset är 99 kr/st. Jag använde pensel till att applicera färgen i hårbotten och fördelade resten på längderna med hjälp av plasthandskbeklädda fingrar.

Verkningstiden är 15-20 minuter, jag lät toningen sitta 15. Inget balsam behövs efteråt.

BOOM. Så jävla snyggt! Färgen tog oväntat bra på min mörka utväxt, men bäst såklart på de blekta längderna. Det här kan nog bli en ny favoritfärg.

30 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Blue hair, don’t care”

  1. Så himla snyggt!!! Men exakt hur väl sitter det i, tvättas det bort helt eller hänger det kvar färgrester? Jag har ljusblont, men oblekt, hår och är väääldigt sugen på rosa toppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *