Borsthållare från Muji

Ni var en del som var nyfikna på mina Zoevaborstar när jag visade dem på Instagram i fredags, då jag också skojade om att de kom från Zoevas kinesiska fabrik – för jag har absolut inte pröjsat €79+ för ett set med 12 borstar. Som vanligt har jag shoppat på eBay! Piratkopior kan vara en moralisk gråzon, men när det gäller borstar är jag inte särskilt bekymrad. Många gånger tillverkas originalen och kopiorna i samma fabrik (läs gärna genom den här tråden på Reddit) och ofta går det inte att se eller känna någon skillnad. (TL;DR: whatever, IDGAF.) Penselsetet á 12 stycken kostade mig 73 kr med gratis frakt, säljaren heter sainstyle. Nu kollar vi på penslarna!

142 Concealer Buffer: Kabukiliknande rundskuren borste, perfekt för att buffa in krämprodukter.

221 Luxe Soft Crease: klassisk mjuk globlinjeborste, jag får aldrig nog av den här typen!

227 Luxe Soft Definer: mjuk, mjukare, mjukast. När man bara vill svepa lite färg över locket.

228 Luxe Crease: mer globlinjeborstar! MEEEEEER! (Den här är större än 221.)

230 Luxe Pencil: pennformad pensel för att sudda skarpa linjer eller placera skugga under nedre fransraden.

231 Luxe Petit Crease: liknar 230 men mindre.

232 Luxe Classic Shader: klassisk paddelformad borste för att packa skugga på ögonlocket, alla behöver minst en i sin samling.

235 Contour Shader: jag fattar inte riktigt grejen med snedskurna borstar, men jag ska ge den en chans! Fluffa färg i yttre v:et kanske?

238 Luxe Precise Shader: enda penseln jag inte riktigt vet vad jag ska använda den till. Den är för styv för att jag ska vilja ha den nära ögonen, men kanske till concealer?

310 Spot Liner: ultimat för att gnugga skugga eller gelliner längs övre fransraden, absolut idealisk storlek för precisionsarbete.

322 Brow Line: för stor för mina bryn, bättre för att skapa en sotad vinge. Styv och spänstig.

325 Luxe Brow Light: tät och fast men ändå mjuk. Tror att syftet är highlighting av brynbenet, något jag aldrig gör, så istället använder jag den till locket. Funkar perfekt!

19 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Zoeva Rose Golden Complete Eye Set”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *