basics-mer

Inte för att jag vill skicka iväg er, men det finns så många andra bra k-beautybloggare därute att jag vill tipsa er om var ni kan fördjupa er, om ni så önskar. Samtliga bloggar ligger i min RSS-feed och Reddit kollar jag in varje dag.

6 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “K-beauty basics: var kan jag läsa mer?”

  1. Har du hört k beauty podden snailcast? Snow från snow and the asian pear, Fiddy från fifty shades of snail, Chel från holy snails och Tracy från fanserviced-b håller i podden. Har intervjuat både Coco från beauty wolf of och Kerry från skin and tonics. Mycket dick jokes, dyrkande av sniglar, prat om hanbang och dragging av värdelösa produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *