yr-marble-illuminating-powder-01

Ur Yves Rochers vårnyheter hittar vi Marble Illuminating Powder, en bakad bronzer i varmt beiga, guldiga och bronsiga nyanser. Här syns Medium, det släpps också en i ljusare färgskala som då har fått namnet Clair.

yr-marble-illuminating-powder-02

yr-marble-illuminating-powder-03

Bakade produkter brukar nästan alltid damma och spilla lite här och var, men borsten plockar enkelt upp pigment för en jämn applicering, jag upplever heller inte mer spill än vanligt.

yr-marble-illuminating-powder-04

På min vitrosa hy är Medium lite för orange, har du en varmare hudton tror jag att det kommer att se mycket bättre ut. Jag applicerade med en stor, fluffig puderborste och jag skulle nog ha valt en duofiber istället för en skirare finish. Lystern är det dock inget fel på. Gillar du Marble Illuminating Powder landar det i butik i mars med ett pris på 149 kr.

7 personer gillar det här inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Yves Rocher Marble Illuminating Powder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *